email to beeeyoung@yahoo.com     Call 919-813-8015 (US)
Mijn naam is Mayo.    Ik ben 58 jaar oud. 

Ik was een pianoleraar in de afgelopen 30 jaar.  Ik had een prachtige Studio en zeer getalenteerde studenten.  Veel van mijn studenten wonnen de hoogste prijzen in de staat. Sommigen van hen werden later professionele muzikanten.  Ik ben dol op mijn studenten te leren.

Voor vele jaren, ik had een aantal depressie symptomen. Ik was met behulp van Prozac om mijn conditie te controleren.  Het werkte.

3 jaar geleden, ik plotseling ontwikkelde zeer ernstige OCD (obsessie compulsieve stoornis).  Prozac was niet langer effectief voor mij.  Mijn arts gaf me meer drugs voor het verlichten van mijn conditie. Echter, ik heb niet beter te krijgen.  Ik heb verloren vermogen om te leren.

Ik had vaak gedachten dat ik niet meer wil leven.

Twee maand geleden ben ik begonnen met het gebruik van alle natuurlijke beee Smart een per dag donkere chocolade snoep.  Ik voelde me veel stabieler dan voorheen.  Ik begon te hebben verlangen om te leven.

Ik zal blijven gebruiken de beee Smart snoepjes.


Mayo   on March17, 2015
Nu heb ik verlangen om te leven!
3 Years ago
My Piano Studio recital
Started
Worst time
Current
Mijn naam is Rose, en ik ben 77 jaar oud.  

Er waren veel tragedies gebeurd in mijn leven en mijn familie.  Voor vele jaren, voelde ik de toekomst was erg donker en hopeloos.

Mijn dokter vertelde me dat ik depressief was. De dokter voorgeschreven mij Prozac voor de behandeling van mijn depressie.  Prozac was effectief voor het verlichten van mijn depressie conditie.  Ik voelde me beter met behulp van Prozac.   Ik had met behulp van Prozac voor 10 jaar tot voor kort.

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het gebruik van alle natuurlijke beee Smart een per dag donkere chocolade snoep.   Na de eerste maand voelde ik me veel positiever over het leven.  Ik besloot om mijn Prozac dosering beetje bij beetje per dag te verminderen. 

2 maanden later, mijn dokter zei dat ik OK was, niet meer depressief.  Ik stopte met behulp van een Prozac en nog steeds voelde erg goed.

Ik ben zo blij voor het feit dat alle natuurlijke beee Smart een per dag donkere chocolade.


Rose   on March 19, 2015
Ik ben van depressie!
In progress
In progress
Update:
Ik voel me beter dan ooit in mijn leven!
 
Mayo      on Jun 1, 2018
Mijn naam is Mayo.  Ik hou altijd van het spelen van klassieke muziek op mijn Steinway piano sinds ik 5 jaar oud.  Ik heb altijd het gevoel dat klassieke muziek is mijn ziel en mijn piano is mijn beste metgezel.

Echter, tijdens 2012 en 2016, was ik diep depressief.  Eerste keer in mijn leven, ik ben het volledig verloren interesse in muziek en piano.  Ik heb de piano niet aanraken in 5 jaar.  Ik dacht dat ik nooit zou dat grote stuk van de zwarte meubels weer aanraken!

Nadat ik gebruikte beee Smart chocolade, was ik steeds beter alledaagse.  De depressie en OCD verdwenen.  Ik hoef niet meer te gebruiken beee Smart Chocolate. 

In januari 2017 begon ik de piano weer aan te raken. Verbazingwekkend, mijn passie voor klassieke muziek en piano spelen kwam terug.  Nu kan ik piano spelen beter dan ooit!

Ik voel me zo blij en wil graag mijn prestaties met u delen.
Beee Smart Store    Click and  Go Shopping
Beee Smart chocolade snoepjes zijn gemaakt van alle natuurlijke ingrediĆ«nten.  Ze zijn gebruikt door veel mannen en vrouwen van alle leeftijden.  Ze houden van onze producten en zijn onder de indruk van de resultaten
Alle Natuurlijke Beee Smart Chocolade Snoepjes
voor je geluk, helderheid en Welbeing


 
Mayo      on Jun 30, 2016
Ik ben van diepe depressie met behulp van beee Smart Chocolate 
                         


Mijn naam is Mayo.  Ik was diep depressief in de afgelopen 4 jaar.   Mijn 65 jaar oude psychiater vertelde me dat hij nog nooit iemand zo depressief als ik gezien.  Ik wilde mijn leven vele malen af.   Ik gebruikte veel verschillende soort drugs aan mijn basislijn te handhaven.  Echter, ik heb niet beter te krijgen.

Ik gebruikte een per dag beee Smart chocolade voor ongeveer 2 maanden.  Sindsdien was ik steeds beter alledaagse. 

Nu heb ik volledig uit van depressie en terug te keren naar de normale.  Mijn psychiater vertelde me dat hij nooit verwacht dat ik terug te vorderen.  Hij was erg blij.

Beee Smart Chocolate heeft mijn leven gered. 
Disclaimer:
De bovenstaande verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte.

Copyright © 2012-2018 DarHong, LLC. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid